توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست کمک
nokia
02-28-2010, 02:29 PM
سلام من یه مشگل کوچولو دارم
من کامپیوترم خیلی دیر میاد بالا و دلیلشم مانیتور ال سی دی هست که دارم البته فکر میکنم مشگل این باشه چون کیسمو بردم برای تعویض وقتی به مانیتور طرف وصل کرد سریع ویندوزم بالا امد خیلی سریع و به مال دوستم هم کیسمو وصل کردم بازم ویندوزم سریع بالا امد اما به مانیتور خودم که وصلش میکنم دیر بالا میاد مشگل چی
mojmoji
02-28-2010, 02:35 PM
شايد از كابل هات باشه چون چيزه ديگه نداره
ولي من كه فكر نميكنم ربطي به مانيتور داشته باشه ولي اگه واقعا مطمئني ببرش گارانتي شركت اونجا با دستگاه چك ميكنن
اگه مانيتورت ال جي باشه و گارانتي داشته باشه زود يدونه ديگه بهت ميدن چون گارانتيشون واقعا قويه:sjb60:
Microbit
02-28-2010, 04:38 PM
معمولاً وقتی شما ویندوز عوض میکنی بعد از نصب کارت گرافیگ و بعد از اولین ریستارت سیستم سعی در شناسائی مانیتور و نصب درایور میکنه...
شما سیستم رو روششن کن و اگر سی دی داخل درایو هست درش بیار.... و بزار چند دقیقه ای سیستم به حال خودش بمونه... احتمالاً یک پنجره برای نصب درایور باز میشه که باید فقط next بزنی و منتظر بمونی که عملیات جستجو و نصب تموم بشه...
ایشالله مشکلت حل میشه
موفق باشی
nokia
02-28-2010, 11:28 PM
معمولاً وقتی شما ویندوز عوض میکنی بعد از نصب کارت گرافیگ و بعد از اولین ریستارت سیستم سعی در شناسائی مانیتور و نصب درایور میکنه...
شما سیستم رو روششن کن و اگر سی دی داخل درایو هست درش بیار.... و بزار چند دقیقه ای سیستم به حال خودش بمونه... احتمالاً یک پنجره برای نصب درایور باز میشه که باید فقط next بزنی و منتظر بمونی که عملیات جستجو و نصب تموم بشه...
ایشالله مشکلت حل میشه
موفق باشی
ممنون از راهنماییت ویندوز هم عوض کردم اما همچنان همین مشگل رو دارم راستی مانیتورم یه سی دی داره ایا باید اونم نصب کنم البته قبلا نصب نمیکردم و همچین مشگلی هم نداشتم
nokia
02-28-2010, 11:29 PM
ایشالله مشکلت حل میشه
موفق باشی
ممنون از راهنماییت ویندوز هم عوض کردم اما همچنان همین مشگل رو دارم راستی مانیتورم یه سی دی داره ایا باید اونم نصب کنم البته قبلا نصب نمیکردم و همچین مشگلی هم نداشتم
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.