توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نميتونم دانلود كنم
kami.com
06-18-2009, 11:36 AM
سلام يكي به من يه كمكي بكنه از 22 خرداد تا الان از هيچ سايتي نميتونم دانلود كنم و اينكه اينترنت من قطع شده و حتي گوگل هم نميتونم برم ولي با ف ي ل تر ش كن صداي امريكا ميتونم برم ولي دانلود نميشه كرد ميخواستم ببينم براي شماها هم اينطوريه ؟ لطفا مرا ياري كنيد . ممنون
sozuki
06-18-2009, 11:43 AM
سلام
گوگل هنوز فیلت ر نشده
در ضمن بیشتر سایتهای معرف جهان فیلتر شدن
بیشتر hhtبستن و قابل دسترس نمیباشد
Federal.Police
06-18-2009, 11:56 AM
با تشکر از استاد خوبم محمد عزیز
بله دوست عزیز سایت گوگل ف ی ل ت ر نشده هنوز
امید وارم هرچه زود تر خوب شود این مشکلها
ADMIN
06-18-2009, 02:32 PM
دوست عزي سايت گوگل ف ي ل ت ر فك نكنم بشه دانلود هم بعضي وقتها غير فعال ميشه مثل من تا ساعت 10 نمي تونستم دانلود كنم ولي الان درست شده براي برطرف كردن سايت هاي ف ي ل ت ر كه ميخواي باز بشن برات اينجا سر بزن
[Only Registered Users Can See Links]
kami.com
06-18-2009, 03:01 PM
من نگفتم كه گوگل ف ي ل ت ر شده گفتم اينترنتم قطع شده وحتي گوگل هم نميره و هر سايتي هم كه ميخوام برم بدون استفاده از ف ي ل ت ر ش كن اين صفحه باز ميشه : The page cannot be displayed . نميدونم چرا ؟
ADMIN
06-18-2009, 03:10 PM
من نگفتم كه گوگل ف ي ل ت ر شده گفتم اينترنتم قطع شده وحتي گوگل هم نميره و هر سايتي هم كه ميخوام برم بدون استفاده از ف ي ل ت ر ش كن اين صفحه باز ميشه : The page cannot be displayed . نميدونم چرا ؟
خوب الان بخاطر اين تضاهرات و شورش ها دولت كليه خط هاي اينترنتي كشور رو مختل كرده و سرعت به كلي اومده پايين و به زور ميشه سايت باز كرد بخاطر همين اين ارور رو ميده
LINKIN PARK
06-18-2009, 05:14 PM
من تعجب میکنم یا شما ایران زندگی نمیکنید که از اوضاع دور و ورتون خبر ندارید یا اگرم زندگی میکنید این رو بدونید که تمام وسایلی که به هر شکلی حکم ارتباط جمعی رو ایفا مکنه را محدود کردند حالا هر چی که میخاد باشه
kami.com
06-23-2009, 11:14 AM
من تعجب میکنم یا شما ایران زندگی نمیکنید که از اوضاع دور و ورتون خبر ندارید یا اگرم زندگی میکنید این رو بدونید که تمام وسایلی که به هر شکلی حکم ارتباط جمعی رو ایفا مکنه را محدود کردند حالا هر چی که میخاد باشه
درسته . ميدونم كه اين كار توسط رژيم انجام شده و فقط ميخواستم بدونم چرا نميتونم دانلود كنم و ايا براي ديگران هم اينطوري است كه admin عزيز اين رو تاييد كردند كه خودش هم نميتونه دانلود كنه . ممنون
Federal.Police
06-23-2009, 11:40 AM
درسته . ميدونم كه اين كار توسط رژيم انجام شده و فقط ميخواستم بدونم چرا نميتونم دانلود كنم و ايا براي ديگران هم اينطوري است كه admin عزيز اين رو تاييد كردند كه خودش هم نميتونه دانلود كنه . ممنون
دوست عزیز سرعت انترنت را به قدری پائیین اوردن که نمیشه دانلود کرد یعنی هر چقدر بزنی نمیتونی دانلود کنی فقط کسانی که از سرورهای ispو adslهای بالای 256 استفاده میکنن میتونن دانلود کنن ولی باز ای دی اس ال هم خود جواب نمیده ولی کسانی که سرور جدا دارن مثل کافی نت ها میتونن کار دانلود را بخوبی انجام دهند با تشکر
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.