PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «« قوانین و نکاتی در مورد تالار نرم افزار »»

ADMIN
05-24-2008, 05:46 PM
خوب یک سری از قوانین این بخش رو متذکر میشم.

از ارسال مطالب نا مربوط و مغایر قوانین جمهوری اسلامی خودداری كنید چون در غیر این صورت مطالب حذف می شود

این تالار شامل بخش های مختلفی است که از تمامی عزیزان درخواست می کنم که مطالب ارسالی خودشون رو بر مبنای اسامی تالار ها ارسال کنن.

برای سوالات خودتون حتمآ از عناوین مناسب استفاده کنین و از عناوینی چون کمک فوری ، کممممممک و غیره پرهیز کنید چون در غیر این صورت عنوان انتخابی شما عوض خواهد شد.

از اینکه با من در این بخش همکاری می کنید خیلی ممنون...

با تشکر از شما عزیزان.

ADMIN
05-24-2008, 05:53 PM
با سلام ... همانگونه که مشاهده می کنید تالار نرم افزار به بخش های مجزایی تقسیم شده که شامل موارد زیر است:

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links]

ضمنآ از تمومی عزیزان در خواست دارم که در ارسال مطالب خود در زیر مجموعه ها همچنان دقت لازمه رو داشته باشن و در صورت داشتن مهارت خاص و تمایل به همکاری با پیام خصوصی من رو در جریان بذارن.
در ضمن برای بهبودی تالار نرم افزار هر گونه پیشنهاد و یا انتقاد شما را پذیرائیم.

موفق و موید باشید

M-Ramezani
06-30-2010, 10:04 AM
با سلام خدمت تمامي مديران و كاربران عزيز

لازم دانستم بعنوان مدير ارشد اين بخش نكاتي را متذكر شوم !

در تائيد موارد بالا خدمت تمام دوستان عرض مي شود كه مطالبي كه بصورتهاي ذكر شده در بخش قرار گيرد توسط مديران مربوطه و با هماهنگي مديريت ارشد بخش انجام خواهد شد

اگر موردي بخواهد مهم يا غير مهم شود حتما با اينجانب قبلا هماهنگ خواهد شد

اگر موردي توسط ادمين هاي سايت يا ناظمان سايت حذف شود حتما موضوع اطلاع رساني شود تا بنده بعنوان مديريت ارشد بخش در جريان تغييرات آن در مواقع آنلاين نبودن قرار گيرم

قبلا از حسن توجه و همكاري تمامي عزيزان كمال تشكر و قدرداني را دارم